Tietoinen ratsastus ja hevosenkäsittely -kurssi (kaikille)

Oletko kiinnostunut, miten istuntasi vaikuttaa hevoseen? Kiinnostaako sinua ensisijaisesti kehittää yhteistyötä hevosesi kanssa?

Nyt sinun on mahdollista päästä oppimaan istuntapainotteista ratsastusta Tietoinen ratsastus ja hevosenkäsittely -kurssillamme. Kurssi sisältää maastakäsittelyä sekä oman kehon hallintaa ja tietoisuutta ratsailla.

Tavoitteenamme on hevosen ja ratsastajan välisen yhteistyön ja luottamuksen kehittäminen, tietoisuuden lisääminn ja kehonhallinta. Tämä on varsinaista mindfullsessia hevosten kanssa!

Kurssi on suunnattu sinulle, joka haluat keskittyä tasapainoon, kehonhallintaan, keho-mieli yhteyden vahvistamiseen sekä läsnäolon kokemukseen ratsailla. Kurssi soveltuu erittäin hyvin mm. tarkkaavaisuushäiriöistä, oppimisvaikeuksista tai keskittymisvaikeuksista kärsiville lapsille tai aikuisille. Tai muuten vain vastapainoksi nykyajan hektiselle työ- ja opiskeluelämälle. Kurssi järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana ja räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Kysy lisää Suskilta.