Tule meille kesäleirille!

Järjestämme kesäleirejä kesällä 2022!

Eritasoisia leirejä on tarjolla sekä lapsille, että aikuisille!

Kaikilla leireillä on tarjolla ratsastusta monipuolisesti. Leirit sisältävät:

-ratsastus (maastoilu, esteet, koulu, hevosten uittaminen)

-teoriaa ja tallihommia

-käydään uimassa myös ilman hevosia

-hauskoja leikkejä ja muuta ohjelmaa

-leirikisa

-hoitohevoset

-majoitus

-hyvää kotiruokaa!

Laitamme lisätietoja ja tarkempia ajankohtia kevään mittaan, ennen sitä voit tiedustella leireistä enemmän Suskilta:

050 464 4541
tai
suski@myyntihevosia.fi

 

 

COVID-19: Suosituksia tallitoimintaan poikkeusoloissa

Suomen Ratsastajainliitolle on ensisijaisen tärkeää turvata ihmisten terveys ja hyvinvointi kaikessa ratsastus- ja hevostoiminnassa. Myös hevosten hyvinvoinnin eteen on tehtävä kaikki voitava. Ratsastajainliitto suosittelee viranomaisten koronaan liittyvien ohjeiden tarkkaa noudattamista. Liiton uusimmat päivitetyt ohjeet löydät täältä: www.ratsastus.fi

Ratsastajainliiton lähiaikojen tapahtumat, valmennukset ja kilpailut on peruttu tai siirretty. Kokoontumisia ja koulutuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan etänä. Seuroille suositellaan edelleen kokoontumisten välttämistä tai järjestämistä etänä. Olympiakomitean sivuilta löytyy tietoja ja ohjeita seuroille koronavirukseen ja yhdistystoimintaan liittyen. Siellä on mm. ohjeistettu seurojen ja yhdistysten kevätkokousten pitäminen poikkeustilanteessa. 

Liiton toimiston työntekijät palvelevat normaalisti etäyhteyksien kautta. Liiton toimisto Sporttitalossa on kiinni. Mikäli haluat asioida henkilökohtaisesti paikan päällä, sovi asiasta erikseen etukäteen. Liitto seuraa tilanteen kehittymistä ja liiton viestintää ja verkkosivuja päivitetään ajantasaisesti. Lisäksi lähetetään seura- ja tallipostia tarpeen mukaan.

Pidetään huolta itsestämme, toisistamme ja hevosistamme!