Querida BB

Todella sympaattisen luonteen omaava 3-vuotias hyväsukuinen tamma FWB-tamma.

I.Concreto ei.Quasimodo Z e.Quinera vdv Z.

Isä on Suomen parhaita ja suosituimpia esteoriita https://www.sammalistontalli.com/oriasema/sammaliston-orit/concreto ja emä belgialainen Zangersheide-tamma, (joka on Suomessa menestynyt juniori/nuoren ratsastajan kanssa kansallisella tasolla saavuttanut muun muassa nuorten ratsastajien hallimestaruusmitalin) http://www.sukuposti.net/hevoset/quinera-vdv-z/1817046 Emän luonne on erinomainen. Se on taistelijasielu, antaa kaikkensa ja vähän enemmänkin.

Tammaa on käsitelty paljon ja se on myös todella miellyttävä käsiteltäessä (rokotukset, raspaukset, kavionhuolto säännöllisesti hoidettu). Satulointi ja maastakäsittely on aloitettu 2-vuotiaana ja 2022 keväällä tarkoitus aloittaa sisäänratsastus. Korkeutta tammalla on tällä hetkellä reilut 155cm (ei mitattu virallisesti).

Luonteeltaan tamma on kiltti, suoraviivainen ja itsenäinen. Omaa luonnetta löytyy myös jonkin verran, mutta se näyttäytyy vain positiivisella tavalla. Tammaa ei voi kuvailla araksi, se on hyvin päättäväinen, mutta kuitenkin kunnioittaa ihmistä ja on hyvätapainen. "Muru" on nimensäkin mukaan erittäin ihmisläheinen, seurallinen ja sosiaalisesti älykäs! Käsittely onnistuu myös harjoittelijoilta ja lapsilta.

Rakenne on erinomainen ja moitteeton (tasainen kasvu, suorat jalat...) Todella kaunis varsa.

 

Kuvat: Veka Lundan