Fwb varsoja myynnissä

BB-varsat

 

Olemme siirtyneet tuontihevostoimintaan perustuvasta liiketoimintamallista lisääntyvässä määrin kohti kasvatustoimintaa. Tarjolla on tällä hetkellä 1-4-vuotiaita este- ja koulusukuisia FWB-varsoja.

Varsamme viettävät ensimmäiset vuotensa tammoihin ja varsoihin erikoistuneella pienellä hevostilalla, jossa niitä käsitellään päivittäin ja parhaalla mahdolisella ammattitaidolla.

Varsoja käsitellään päivittäin, jolloin samalla pystymme seuraamaan tiheästi niiden hyvinvointia. Varsat ja tammat myös tarhaavat ja laiduntavat päivittäin laumassa, jotta ne saavat tarpeeksi lajille ominaisia virikkeitä.

Varsamme ja tammamme syövät maailman parhaita rehuja, jotta voimme taata mahdollisimmat hyvät edellytykset varsojen tasaiselle kehitykselle jo maitovarsasta saakka.

Käytämme muun muassa Krafft:in ja Twydilin tuotteita, sekä laadukasta heinää Punkalaitumelta.

Varsojemme käsittely ja koulutus tapahtuu ammattimaisesti, kuitenkin huomioiden sen, että tallillamme työskentelee myös harjoittelijoita, joiden tulee pystyä toimimaan varsojen kanssa.

 

Tavoitteenamme on tuottaa vastuullisesti ja ammattimaisesti kasvatettuja FWB-hevosia. Haluamme edistää kasvatustoiminnassamme avoimuutta ja meille on tärkeää, että hevosen historia on mahdollisimman tarkasti tiedossa.

Pyrimme siihen, että koulutuksessa edetään hevosen ehdoilla ja tarpeeksi rauhalliseen tahtiin, jotta hevoset saisivat elää mahdollisimmat pitkän ja terveen elämän!

Tahdomme, että hevosen tuleva omistaja/koti saa mahdollisimmat hyvät eväät jatkoon oman BB-hevosensa kanssa!