Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
rss feed icon

Ponikekkerit

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

Varaa lapsesi synttärit meiltä Herkkuja ja ponien kanssa touhuamista sekä ratsastusta;)❤️ Ponisynttärit kotiin tai tallille:) Kuljetamme ponit pihaasi. Kiva vaihtoehto synttäreiden järjestämiseen. Helppoa ja toimivaa;) 0504644541  

Synttärarsastukset tai tapahtumissa Ponitalutus

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

Tilaa kotiin synttärit lasten iloksi. Tapahtumiin ohjelmaa kesällä ja talvella on ilo palvella ;) 0504644541  

Ratsastustunteja pariskunnille

Järjestämme parisuhderatsastusta;)

❤️ Osta teille yhteinen hetki aikaa hevosten parissa. Yhdessä ratsastustunti. Harjoitellaan mukavasti yhdessä ja kurssi huipentuu yhteiseen maastoretkeen yhdessä:) Voit ostaa kertakäynnin tai kurssin. Yllätyksenä miehellesi yhteistä laatuaikaa;) Tai vaimolle lahjaksi ratsastusta parhaassa seurassa ;)❤️ Tunnin hinta on 70 e / pari Sis alv Hevoset Opetus Ihanaa yhteistä aikaa 0504644641 Varaa aikasi ;)

Lapsille touhutunnit

kirppu maastossa lasten kanssa.jpg: LAPSILLE TOUHUTUNNIT

Meillä suskin tallilla TOUHUTUNNIT pienille. Järjestämme ne esim ma 16-17. ke 16-17 ja pe 18-19 jos halukkaita sopimuksen mukaan voimme järjestää niitä myös viikonloppuisin. touhutunnilla harjaamme, ruokimme, ratsastamme, leikimme heppojen kanssa. Opettelemme kaikkea peruskivaa hevosten ja ponien hoidossa. VARAA AIKA LAPSELLESI touhutunti on mukava 3-8 vuotiaille touhutunti on 30 e kerta ... joka kerta käymme maastossa ponien kanssa ja ratsastusta on noin 30 min-1 h kerrallaan:) Meillä on maailman kivoimmat ponit tähän hommaan=) 0504644541

Lastenkutsut tallilla

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

Lastenkutsut tallilla Hauskaa ja mukavaa Ratsastusta Ponien hoitoa Pelejä ja leikjejä Varaa juhlat 0504644541 Tilaa joko tarjoilun kera tai ilman;)  

Synttärikutsut Suskin tallilla

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

Järjestä lapsellesi synttärikutsut Suskin tallilla! Saat valmiin paketin. Jotta voit vain nauttia ja katsella kun lapsesi nauttii ystäviensä kanssa juhlista. Synttärit sisältävät kivan ohjelman;) Toiveita ohjelmasta voi esittää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme luotsaa synttärit ponien ja herkkujen kera ikimuistoisesti jokaisen lapsen mieleen jääviäksi kokemukseksi . Tunnin ratsadtus ja hevosten hoitoa. Hyvät herkut ja kisailuja sekä leikkejä. Hinta 25 e per lapsi  

Ratsastustunnit

Normi tunnit päivittäin:

ti 17  ja sopii myös 18

ke 17 ja 18 tavis tunti

to tarpeen vaatiessa käy tunti koska vaan
(to myös Nevalan valmennukset yleensä Niihamassa)

pe 17 ja järjestyy myös 18 ryhmä tarvittaessa


ilmoittaudu mukaan
... 0504644541

TERVETULOA!

tunnin hinta 10 kerrankortilla 28 e
kertahinta 30 e

(sis alv)

Vuokraus 20 e kerta.

Valmennukset eri hintaisia.

Valmentajina mm
Kari Nevala ja Anu Uusinarkaus

Hevosen käsittelykurssi

Hei! Jos olet kiinnostunut hevosen PERUSKÄSITTELYN opettelemisesta. Pidämme siitä aiheesta oppitunteja.

  • perusmaastakäsittelyä
  • lastausta
  • kuljettamisen perusasiat niin autolla kuin kärryllä
  • hevosen hoito ja ruokinta
  • ymymymym .

.. tunnin hinta 20 e per henkilö ilm (voimme laatia kurssin ajankohdan koska se on sinulle sopiva)

Ilmoittaudu Suskille

050644541

Vuokrahevosia ja -poneja

Tallillamme on mahdollista vuokrata hevosia. Voit vuokrata hevosen tai ponin oman mielen virkistykseksi maastolenkille tai vaikka kouluvääntöön kentälle. Halutessasi voit osallistua myös tunneille tai valmennuksiin. Tallillamme käyvät nimekkäät valmentajat ja oma väkikin pitää tunteja säännöllisesti.

Hinnasto

Vuokraus: 20 e / kerta

Suskin tunnit: 30 e / h

Päivä ratsain ja tallimaailmassa

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden viettää virkistymispäivä tallilla. Päivään saa sisällytettyä ratsastusta, kärryillä ajoa, mönkijällä maaseutumaisemissa ajamista, hyvää ruokaa ja tallihommia. Teemme juuri teille sopivan päivän osalistujamäärän ja omien intressien mukaan.

Osa porukasta voi tehdä tallihommia kun toiset ajelevat huviajelua maaseutumaisemissa hevosella tai mökijällä. Kun osa porukasta on lannat lapanneet ja hevoset harjanneet, voidaan paistaa makkarat nuotiolla tai evästää sisätiloissakin valmiin herkullisen ruuan parissa.

Sen jälkeen voi vaikka kokeilla ratsatamisen suuret salat ja kokeilla kuinka se homma onnistuu. Hevosten ruokintaan ja muuhun hoitoon on mahdollista päästä osallistumaan myös. Jos on harrastajia joukossa, on mahdollista kokeilla esteratsastusta tai vaikka maastoesteillä kenttäratsatusta. Voimme tehdä myös vaelluksen hevosilla. Järjestämme opetusta niin valjastamisesta kuin ratsastuksestakin hevosen kanssa. Räätälöidään päivä juuri teille sopivaksi!


rss feed icon
Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
Kuvien luvaton käyttö kielletty!