Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
rss feed icon
humma kentällä

Ratsastuskoulu

Suskin tallilla toimii pienimuotoinen ratsastuskoulu. Hevosemme ovat helppoja käsitellä sekä kivoja ratsastaa. Hevoset ja ponit ovat vähintään he b -tasoisia koulutukseltaan ja hyppäävät kaikki kivasti myös.

Tunnit päivittäin klo 17 ja tarvittaessa myös muina aikoina=)

Tunteja voimme järjestää kysynnän mukaan lisää. Viikonlopulle sopii yksityistunteja sekä vuokraustunteja myös. Viikollakin voit vuokrata hevosiamme niin kenttätyöskentelyyn kuin maastoiluun.

Meillä on hyväpohjainen kenttä joka on valaistu. Kentällämme hyppääminen on mukavaa, koska meillä on myös hyvä estekalusto. Vuokratessasi et voi hypätä ilman valvontaa, mutta halutessasi voit osallistua estetunneille. Tunneillamme harjoitellaan kouluratsastusta, esteitä ja vaikka alkeisratsatustakin tarpeen mukaan.

Käytössämme on pari pikkuponia ihan pienille ratsastajille. Muutama keskikokoinen poni sekä hevosia. Ryhmäkoot ovat pieniä.

Tunnit pidetään pienryhmissä 2 - 5 oppilasta tason mukaan.

Suomen ratsastajainliiton jäsenmaksun maksaneilla on jäsenetuna mm. tapaturmavakuutus. Joten suositeltavaa olisi että kaikilla vakituisesti ratsastavillamme pitäisi olla joko jonkin ratsastusseuran jäsenyys tai greencard.

Voit tutustua seuraamme Vasamajärvenratsastajat ry:n sivuilla.

Tervetuloa ratsaille!

Suski
0504644541
myyntihevosia.fi

Fwd: ***SPAM*** Multimedia Message

1. 6-vuotias kimo tamma

Tamma on puoliksi andalusialainen . Sk on noin 150 cm ja se on melkoisen näppärän kokoinen. Sopii aikuisille ja lapsille;) Puolalainen tamma joka on ystävällinen ja fiksu. Rtg kuvat on olemassa. Miellyttävä käsitellä ja hoitaa;) hieno liike ja kaunis tamma kaikin puolin;) Toimii maastossa ja liikenteessä;) 

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

5. 11 v kimo ponitamma

11 vuotias ihana ponitamma ensiponiksi, esteille , kouluun ja ratsikouluponiksi. Kiltti ja helppo poni. Soveltuu maastoiluun ja uimiseen ja esteille sekä kouluun. Ensikisaponiksi rohkea hyppääjä. Ei pure eikä potki. Osaa käyttäytyä. Helppo kuljetella. Jokalapsen unelma=) Suloinen kimo ponitamma kaikkeen käyttöön. Ratsastuskouluponiksi oiva peli. Kisaponiksi. Ensiponiksi esteille sekä kouluun. Maastovarma ja liikenteeseen tottunut. Rakastaa uimista ja polskimista. Hyppää rohkeasti ja kiltisti. Ei pure eikä potki. Helppo lasten talutella ja hoitaa. Aina ystävällinen=) Kaikkien lasten unelmaponi ensiponiksi.

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

8. Ratsastuskouluhevosia

Ratsastuskouluhevostemme taso on erinomainen. Ne ovat hyvin koulutettuja ja osaavia. Näillä hevosilla voi oikeasti opetella vaativankin tason asioita jos oma taitosi yltää he a tasolle. Silti hevoset ovat alkeisratsastajillekin helppoja sekä turvallisia. 

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

10. Touhutunnit

Meillä suskin tallilla TOUHUTUNNIT pienille. Järjestämme ne esim ma 16-17. ke 16-17 ja pe 18-19
jos halukkaita
sopimuksen mukaan voimme järjestää niitä myös viikonloppuisin.

touhutunnilla harjaamme, ruokimme, ratsastamme, leikimme heppojen kanssa. Opettelemme kaikkea peruskivaa hevosten ja ponien hoidossa.
VARAA AIKA LAPSELLESI

touhutunti on mukava 3-8 vuotiaille

touhutunti on 30 e kerta
...
joka kerta käymme maastossa ponien kanssa ja ratsastusta on noin 30 min-1 h kerrallaan:)

Meillä on maailman kivoimmat ponit tähän hommaan=)

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

siruliini2.jpg

11. Ratsastuskouluhevonen/harrasteratsu

Ratsastuskouluhevonen/harrasteratsu Maastossa toimiva hevonen tunneille ja ratsastuskouluun sekä harrastamiseen. He b tasoinen jykevä tamma. Re 80-90cm. Kiltti. Maailman tasaisin askellus. Kuin nojatuoli!Oma kasvatti joka on tunneilla helppo ja kiva. Tammalla voi ratsastaa niin pienet kuin isotkin. Tykkää hypätä. Meillä ns esteiden harjoitteluheppa ihan alkavilla. Lisää kuvia sivustomme ratsastuskouluosiossa.

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

Manja ratsastuskoulun poni 

12. Manja

Tämä nuori ponitamma on ehkä kaiken suloisin otus mitä on olemassa. Sillä on possunpunaisen laikullinen turpa. Kaunis väritys. Lapsirakas ja kiltti sydän. Osaakin mukavasti asioita ja rakastaa hyppäämistä. Menee mielellään uimaan ja maastolenkille. Luotettava poni pienille aikuisille ja kaikille lapsille.

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

luck now ratsikouluhevonen

13. Luck Now

Luck Now, erittäin iso hevonen Tämä ruuna on Suskin oma kisaheppa Bettiina on kilpaillut sillä viime vuodet Va b tasoinen re 120 cm Herkkä ja helppo ratsastaa kiltti maastovarma Soveltuu pienille ja isoille ratsastajille

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...


rss feed icon
Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
Kuvien luvaton käyttö kielletty!