Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
rss feed icon

Tiedustelut

Susanna "Suski" Mäkipäälle, 050 4644 541, s-posti: suski@myyntihevosia.fi

Hintaluokat
Hintaluokka I: alle 5000 euroa
Hintaluokka II: alle 5000 - 10 000 euroa
Hintaluokka III: yli 10000 euroa

Myymme hevosia joita tuomme mm Baltian maista, Puolasta, Saksasta, Hollannista, Tanskasta, Ruotsista ym. Meillä on hyvin paljon omia kasvatteja, jotka ovat kasvaneet omilla talleillamme yhteistyökumppaneillamme. Olemme jo vuosia toimineen vain samojen ammattilaisten kanssa hevoskaupassamme. Tunnemme hyvin jokaisen myytävän hevosemme jo pitkän ajan takaa. Hevosemme ovat ammattilaisten kouluttamia.

Hevoset ja ponit tarkastetaan aina ennen Suomeen tuloa. Eläinlääkärinä toimii Tapiolan hyväksymä eläinlääkäri Eestissä. Kun hevoset ja ponit ovat olleet jonkin aikaa Eestissä tallissamme-ne tuodaan Suomeen ja tarkistetaan uudestaan Teivon klinikalla. Eli yleensä hevosillemme tehdään kaksinkertainen ell tarkastus ennenkuin ne myydään. Kaiki hevoset ja ponit ovat vakuutettuja. Silti suosittelemme asiakkaan harkitsevan omaa ell tarkastusta hevoselle niin halutessaan, jottei väärinkäsityksiä tapahtuisi myöhemmin. Kaikki ell paperit annamme nähtäväksi halutessasi.

Kuljetamme hevosiamme trailerilla ja rekoilla, eli hevoset ovat tottuneet kulkemaan. Hevosilla ja poneilla kisataan niin Latviassa , Puolassa kuin Eestissäkin omien ihmistemme toimesta jo ennen myyntiin tuloa. Hevostemme paperit ovat kunnossa. Ne tunnistetaan Suomessa ja niille hankitaan useimmille kilpailuluvatkin.

Voin avustaa tarpeen vaatiessa sinua etsimään itsellesi hevosta ulkomailta jos haluat kokea sen riemun ihan itse, mutta et uskalla sitä itse yksin tehdä. Voimme lähettää sinut Katsomaan hevosia esimerkiksi Eestiin. Sinne on helppo matkustaa ja voit turvallisesti tutustua tarjontaan englannin tai suomenkielisen oppaan avulla. Omat ihmiseni ovat valmiita auttamaan myös sinua hevosen etsimisessä. Voin auttaa paperisodassa ja kuljetuksen kanssa Suomeen niin halutessasi.

Kuljetus maksaa Suomeen noin 350-600euroa. Tämä tietenkin riippuu minne hevonen kuljetetaan.

Autamme mielellämme sinua hevosenostossa ja haluaisimme olla apunasi vielä seuraavasta seuraavankin hevosen hankinnassa.


Ystävällisin terveisin,

Suski ja Suskin tiimi

Lisää kuvia myyntihevosistamme galleriassa! [picasaweb.google.fi]

tiki8.jpg: 10 -vuotias tamma kouluun ja esteille

1. 10 -vuotias tamma kouluun ja esteille

Myyn 10 v  TAMMAN tarjousten perusteella
 
Tikillä on erinomainen luonne​. Se on kaikkien suosikki. 
 
Maastoilee varmasti ja on liikenteessä turvallinen. Hieno suku.Tällä on kisattu jo 6 -vuotiaana   120-130 cm luokkia ennen kuin se tuli meille. 
 
Nyt  tamma on kisannut 100 -110 cm Suomessa, sillä aika vähän olemme ehtineet käyttää sitä kisoissa.
 
Ensi kaudelle ihana hevonen laadukkaaseen harrastamiseen ja kisoihin. Tällä tammalla riittää liike kans tasolle asti koulupuolellekin. Sileällä se on noin he a/vab
 
Kulkee omalla moottorilla ja on todella kiltti.
 

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

2. 6 -vuotias tamma

Esteille ja kouluun sekä laadukkaaseen harrastamiseen ja vaikka ratsastuskouluun. Tämä rautias tamma on äärimmäisen kiva monitoimipolle. Väh he b ja hyppää hyvin. Se toimii kilpuriksi soveltuvana vaikka kaikkiin lajeihin aluetasolle asti. Ratsastuskouluun paremmaksi tuntipolleksi. Kaunis ja erikoisen värisellä päämerkillä varustettu luotettava tamma. Rtg kuvat otettu ja ok. Hyvä kuljettaa ja käsitellä. Sopeutuvainen ja fiksu.   

Katso lisätiedot...

riikka 78.jpg: numero 3 lisäkuvia

3. 5-vuotias tamma esteille ja kouluun sekä kenttään

Aivan loistavaluonteinen tamma kilpakäyttöön ja parempaan harrastamiseen. Todella kiltti käsitellä. Erinomainen tekniikka esteillä. Tamman sk on noin 163 cm sunnilleen. Ei iso , eikä pieni , vaan sopiva. Tamma toimii maastossa. Helppo käsitellä ja hoitaa sekä lastata.

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...


rss feed icon
Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
Kuvien luvaton käyttö kielletty!