Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
rss feed icon

Tiedustelut

Susanna "Suski" Mäkipäälle, 050 4644 541, s-posti: suski@myyntihevosia.fi

Hintaluokat
Hintaluokka I: alle 5000 euroa
Hintaluokka II: alle 5000 - 10 000 euroa
Hintaluokka III: yli 10000 euroa

Myymme hevosia joita tuomme mm Baltian maista, Puolasta, Saksasta, Hollannista, Tanskasta, Ruotsista ym. Meillä on hyvin paljon omia kasvatteja, jotka ovat kasvaneet omilla talleillamme yhteistyökumppaneillamme. Olemme jo vuosia toimineen vain samojen ammattilaisten kanssa hevoskaupassamme. Tunnemme hyvin jokaisen myytävän hevosemme jo pitkän ajan takaa. Hevosemme ovat ammattilaisten kouluttamia.

Hevoset ja ponit tarkastetaan aina ennen Suomeen tuloa. Eläinlääkärinä toimii Tapiolan hyväksymä eläinlääkäri Eestissä. Kun hevoset ja ponit ovat olleet jonkin aikaa Eestissä tallissamme-ne tuodaan Suomeen ja tarkistetaan uudestaan Teivon klinikalla. Eli yleensä hevosillemme tehdään kaksinkertainen ell tarkastus ennenkuin ne myydään. Kaiki hevoset ja ponit ovat vakuutettuja. Silti suosittelemme asiakkaan harkitsevan omaa ell tarkastusta hevoselle niin halutessaan, jottei väärinkäsityksiä tapahtuisi myöhemmin. Kaikki ell paperit annamme nähtäväksi halutessasi.

Kuljetamme hevosiamme trailerilla ja rekoilla, eli hevoset ovat tottuneet kulkemaan. Hevosilla ja poneilla kisataan niin Latviassa , Puolassa kuin Eestissäkin omien ihmistemme toimesta jo ennen myyntiin tuloa. Hevostemme paperit ovat kunnossa. Ne tunnistetaan Suomessa ja niille hankitaan useimmille kilpailuluvatkin.

Voin avustaa tarpeen vaatiessa sinua etsimään itsellesi hevosta ulkomailta jos haluat kokea sen riemun ihan itse, mutta et uskalla sitä itse yksin tehdä. Voimme lähettää sinut Katsomaan hevosia esimerkiksi Eestiin. Sinne on helppo matkustaa ja voit turvallisesti tutustua tarjontaan englannin tai suomenkielisen oppaan avulla. Omat ihmiseni ovat valmiita auttamaan myös sinua hevosen etsimisessä. Voin auttaa paperisodassa ja kuljetuksen kanssa Suomeen niin halutessasi.

Kuljetus maksaa Suomeen noin 350-600euroa. Tämä tietenkin riippuu minne hevonen kuljetetaan.

Autamme mielellämme sinua hevosenostossa ja haluaisimme olla apunasi vielä seuraavasta seuraavankin hevosen hankinnassa.


Ystävällisin terveisin,

Suski ja Suskin tiimi

Lisää kuvia myyntihevosistamme galleriassa! [picasaweb.google.fi]

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

1. 7-vuotias ruuna

Tämä kimo ruuna on noin 165 cm sk. Hyvä runko ja hieno hevonen. Osaava ja sopii kaikkiin lajeihin. Oiva kilpahevonen niin vanhemmille kuin nuoremmillekin ratsastajille. Re 110 cm ja he a. Hyvät RTG kuvat ja moitteeton terveys. Tänä syksynä ruunattu kaveri. Helppo käsitellä ja ratsastaa;) 

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

***SPAM*** Multimedia Message

2. 9-vuotias tamma

Tamma on äärimmäisen kiltti ja miellyttävä. Helppo käsitellä ja ratsastaa. Aina kiltti lapsille ja aikuisille. Ajolle opetettu ja ajettu. Maastossa turvallinen ja liikennevarma;) Noin he b tasoltaan suunnilleen sekä tykkää hypätä . Sanoisin, että ratsastuskoulupolle joka on todella kiva tätiratsu sekä lastenponiini. Sk noin 158 cm jykevä tamma. Kantaa pulleankin ratsastajan ;) Jokapaikan polle;) Tule rakastumaan tähän Peppi pitkätossun pikku- ukko polleen;) 

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

***SPAM*** Multimedia Message

3. 5 v tamma esteille ja kouluun kilpahevoseksi

Todella hieno laadukas tamma hyvällä suvulla. Puhtaat RTG kuvat;)

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

corsika.jpg: 4 -vuotias tamma esteille ja kouluun sekä kenttään

4. 4 -vuotias tamma esteille ja kouluun sekä kenttään

Aivan loistavaluonteinen tamma kilpakäyttöön ja parempaan harrastamiseen. Todella kiltti käsitellä. Erinomainen tekniikka esteillä. Tamman sk on noin 163 cm sunnilleen. Ei iso , eikä pieni , vaan sopiva. Tamma toimii maastossa. Helppo käsitellä ja hoitaa sekä lastata.

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

kiki.jpg: 11 -vuotias opetusmestari esteille ja kouluun

5. 12-vuotias opetusmestari esteille ja kouluun

Kiki on superkiltti ja hieno tamma. Se on rakenteeltaan hineo ja kapasiteetikas hevonen. Va b koulutustasoltaan ja kisattu re 145 cm asti.

 

Toimiva hevonen kaikessa. Ei ihan alkavan ratsu, sillä se on hypännyt kv luokkia ja on kisapolle. Kiltti ja toimiva kuitenkin. Opetusmestarina superhieno.

 Hyvä suku=)

Moitteeton terveydentila ollut meillä ja uskon, ettei siinä ole mitään käyttöä estävää missään muotoa. Helppo lastata ja kuljettaa. Tulee toimeen vaikka laumassa. Ei käyttäydy huonosti missään tilanteissa.

 

Älä kävele onnesi ohitse=)

Katso lisätiedot...


rss feed icon
Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
Kuvien luvaton käyttö kielletty!