Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
rss feed icon

Tiedustelut

Susanna "Suski" Mäkipäälle, 050 4644 541, s-posti: suski@myyntihevosia.fi

Hintaluokat
Hintaluokka I: alle 5000 euroa
Hintaluokka II: alle 5000 - 10 000 euroa
Hintaluokka III: yli 10000 euroa

Myymme hevosia joita tuomme mm Baltian maista, Puolasta, Saksasta, Hollannista, Tanskasta, Ruotsista ym. Meillä on hyvin paljon omia kasvatteja, jotka ovat kasvaneet omilla talleillamme yhteistyökumppaneillamme. Olemme jo vuosia toimineen vain samojen ammattilaisten kanssa hevoskaupassamme. Tunnemme hyvin jokaisen myytävän hevosemme jo pitkän ajan takaa. Hevosemme ovat ammattilaisten kouluttamia.

Hevoset ja ponit tarkastetaan aina ennen Suomeen tuloa. Eläinlääkärinä toimii Tapiolan hyväksymä eläinlääkäri Eestissä. Kun hevoset ja ponit ovat olleet jonkin aikaa Eestissä tallissamme-ne tuodaan Suomeen ja tarkistetaan uudestaan Teivon klinikalla. Eli yleensä hevosillemme tehdään kaksinkertainen ell tarkastus ennenkuin ne myydään. Kaiki hevoset ja ponit ovat vakuutettuja. Silti suosittelemme asiakkaan harkitsevan omaa ell tarkastusta hevoselle niin halutessaan, jottei väärinkäsityksiä tapahtuisi myöhemmin. Kaikki ell paperit annamme nähtäväksi halutessasi.

Kuljetamme hevosiamme trailerilla ja rekoilla, eli hevoset ovat tottuneet kulkemaan. Hevosilla ja poneilla kisataan niin Latviassa , Puolassa kuin Eestissäkin omien ihmistemme toimesta jo ennen myyntiin tuloa. Hevostemme paperit ovat kunnossa. Ne tunnistetaan Suomessa ja niille hankitaan useimmille kilpailuluvatkin.

Voin avustaa tarpeen vaatiessa sinua etsimään itsellesi hevosta ulkomailta jos haluat kokea sen riemun ihan itse, mutta et uskalla sitä itse yksin tehdä. Voimme lähettää sinut Katsomaan hevosia esimerkiksi Eestiin. Sinne on helppo matkustaa ja voit turvallisesti tutustua tarjontaan englannin tai suomenkielisen oppaan avulla. Omat ihmiseni ovat valmiita auttamaan myös sinua hevosen etsimisessä. Voin auttaa paperisodassa ja kuljetuksen kanssa Suomeen niin halutessasi.

Kuljetus maksaa Suomeen noin 350-600euroa. Tämä tietenkin riippuu minne hevonen kuljetetaan.

Autamme mielellämme sinua hevosenostossa ja haluaisimme olla apunasi vielä seuraavasta seuraavankin hevosen hankinnassa.


Ystävällisin terveisin,

Suski ja Suskin tiimi

Lisää kuvia myyntihevosistamme galleriassa! [picasaweb.google.fi]

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

1. 9 -vuotias Peppiheppa

Myydään 9 -vuotias Peppiheppa Tämä kaunis tamma soveltuu esteille ja kouluun. Todella kiva luonne. Hyvät rtg kuvat ja kiva rakenne. Toimiva ja kiltti tamma joka sopii kilpakäyttöön sekä laadukkaaseen harrastamiseen. 

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

***SPAM*** Multimedia Message

5. 7-vuotias ponitamma terapiakäyttöön

Terapiakäyttöön Ratsastuskouluun Harrasteponiksi Perheponiksi Pikku kisoihin. Ponilla hyvät RTG kuvat. Kiltti luonne ja kivan kokoinen aikuisille ja lapsille. Sk noin 143 cm suunnilleen. Ponitamma sk 145 cm Jykevä rungostaan ja sillä on kivat tupsusukat;) Maastossa rauhallinen ja fiksu. Ei pure ei potki. Todella kiltti kuljettaa ja hoitaa ja käsitellä. Paras lastenvahti;) Osaa noin he c -b asiat. Hyppää kivasti 70-80 cm. Treenillä menee isompaa. Varsonutkin tamma on jo. Jos etsit helmeä itsellesi ponin olomuodossa niin se on tässä ;) 

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

***SPAM*** Multimedia Message

6. 4 v iso ruuna

Upea , lempeä ja kiltti nuori kisaruuna tälle kaudelle kaikkiin lajeihin tämä 4-vuotias ruuna on noin 175 cm sk. Isokokoinen jättiläinen kaikkeen käyttöön. Laadukas hevonen , jolla hieno liike kouluun. Kapasiteetikas hevonen esteille sekä kouluun. Kaunis ja kiltti nuoriherra kisoihin tämän kevään kisakaudelle . Hyvät RTG kuvat. Hyvä suku;) Ruuna on kiva käsitellä. Se on helppo kengittää ja hoitaa. Lastaus sujuu ongelmitta sekä kuljettaminen. Kuljetamme maneesille hevoset viikottain muutaman kerran, joten kuljeus on tuttua touhua nuorillekin hevosillemme. Koulutustaso noin he b ja hyppää kiltisti alle metriin asti. Emme näin nuorilla vielä tässävaiheessa hyppää kovin isoa=) Rohkea kiva ruuna jopa nuoremmillekin kuskeille joilla on itsellä kokoa ison hevosen ratsastamiseen. Tervetuloa katsomaan Ylöjärvelle. 

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

ansku.jpg: numero 3 uudet kuvat ja tekstit ja videot

7. 4v tamma

vuotias tamma kisoihin ja laadukkaaseen harrastamiseen Todella hieno kaunotar. Upea musta tamma kauniilla merkeillä. Hyvä suku ja hyvät RTG kuvat. Hieno rakenne . Esteille ja kouluun kilpahevoseksi sekä parempaan harrastamiseen . Tamma on kiltti käsitellä ja helppo kuljettaa. Kuljetamma nuoria maneesilla jatkuvasti. Sopeutuu uusiin asioihin loistavasti ja on nöyrä. suvussa mm Capitol l . Rakenne on niin hieno, että varsan jos tästä saisin=) Tämä soveltuu vaikka nuoremmallekin ratsastajalle. Kokonsa puolesta tamma on superhyvän kokoinen. Ei iso jätti, muttei mikään rimppakaan=) Olisiko sk 165 cm suunnilleen. Tule kokeilemaan ja ihastu=) 

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

 	 	 body{ 	font-family: "Helvetica Neue

8. 6 v musta tamma kouluun ja esteille

Tamma on äärimmäisen hieno pikimusta rakennekaunotar ja liikkeen ihme❤️

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...

***SPAM*** Multimedia Message

9. 5-vuotias tamma esteille ja kouluun sekä kenttään

Aivan loistavaluonteinen tamma kilpakäyttöön ja parempaan harrastamiseen. Todella kiltti käsitellä. Erinomainen tekniikka esteillä. Tamman sk on noin 163 cm sunnilleen. Ei iso , eikä pieni , vaan sopiva. Tamma toimii maastossa. Helppo käsitellä ja hoitaa sekä lastata.

Katso kaikki kuvat ja lisätiedot...


rss feed icon
Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
Kuvien luvaton käyttö kielletty!