Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster

Ohjeita seuroille koronaviruksen aiheuttaminen toimenpiteiden johdosta

Kuvaus: Suosituksia tallitoimintaan poikkeusoloissa
Suomen Ratsastajainliitolle on ensisijaisen tärkeää turvata ihmisten terveys ja hyvinvointi kaikessa ratsastus- ja hevostoiminnassa. Myös hevosten hyvinvoinnin eteen on tehtävä kaikki voitava. Ratsastajainliitto suosittelee viranomaisten koronaan liittyvien ohjeiden tarkkaa noudattamista. Liiton uusimmat päivitetyt ohjeet löydät täältä: www.ratsastus.fi
 
Ratsastajainliiton lähiaikojen tapahtumat, valmennukset ja kilpailut on peruttu tai siirretty. Kokoontumisia ja koulutuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan etänä. Seuroille suositellaan edelleen kokoontumisten välttämistä tai järjestämistä etänä. Olympiakomitean sivuilta löytyy tietoja ja ohjeita seuroille koronavirukseen ja yhdistystoimintaan liittyen. Siellä on mm. ohjeistettu seurojen ja yhdistysten kevätkokousten pitäminen poikkeustilanteessa. 
 
Liiton toimiston työntekijät palvelevat normaalisti etäyhteyksien kautta. Liiton toimisto Sporttitalossa on kiinni. Mikäli haluat asioida henkilökohtaisesti paikan päällä, sovi asiasta erikseen etukäteen.
 
Liitto seuraa tilanteen kehittymistä ja liiton viestintää ja verkkosivuja päivitetään ajantasaisesti. 
Lisäksi lähetetään seura- ja tallipostia tarpeen mukaan.
 
Ohessa kuva, joita voi levittää seuroissa vapaasti. 
Kiitokset kuvalahjoituksesta Hanna Heinonen!
 
Pidetään huolta itsestämme, toisistamme ja hevosistamme!
 

Vasamajärventie 133, Ylöjärvi | 0504644541 | suski@myyntihevosia.fi | webmaster
Kuvien luvaton käyttö kielletty!